Dávid - Tantra, Metamorf, Tao, Holistic Pulsing

FD - Fashion & Day Spa (1085 Budapest, Üllői út 14.)
Speaks english
(5)
@@4 review@@

fashiondayspa

About

Szeretettel és figyelemmel teli érintéssel biztosítom neked azt a biztonságos, ellazult teret, ahol közelebb kerülhetsz önmagadhoz, önmagad elfogadásához és szeretetéhez. Mindent megteszek azért, hogy azt kaphasd amire a leginkább szükséged van.
A szexuális energia az egyik legerősebb gyógyító energia, melynek segítségével a masszázs során oldódhatnak benned fizikai és érzelmi blokkok. Lehet hogy új érzéseket, érzeteket tapasztalsz majd, vagy hogy új emberek, lehetőségek érkeznek az életedbe mert az élmény után más szemmel nézel majd magadra. Minden alkalom más és más, de tapasztalatom szerint ha elvárások nélkül mégis nyitottan fogadod az élményt akkor igazán emelő, ébresztő megéléseid lehetnek. Gyere és légy úgy ahogy vagy!

References


Services

Masszázs

Lélek masszázs, Lomi Lomi nui, Shiatsu, Thai olajos masszázs, Metamorf masszázs, Tao masszázs

Tantra masszázs

A tantra látásmódja mindent elfogad. Minden, amit az ember megtapasztalhat, függetlenül attól, hogy általában jónak, vagy rossznak ítélik meg, lehetőség a tanulásra és hogy jobban meglássuk kik is vagyunk valójában. E látásmód térképül szolgál, hogy megtaláljuk azokat a tapasztalatokat, melyekre vá... details

Tantra masszázs jóni/ lingam masszázzsal - Dáviddal

N. Mónika · March 4. (Monday) 15:49

Minden tökéletes volt. Nagyon hálás vagyok Dávidnak ezért a megtapasztalásért. Végig biztonságban éreztem magam, csak magamra figyeltem, miközben Dávid figyelte minden rezdülésemet, és mindig tudtam mi fog történni. Úgy érzem, hogy egy jelentős gyógyulási folyamaton mentem keresztül. Köszönöm!

Tantra masszázs jóni/ lingam masszázzsal - Dáviddal

H. Kinga · 2023. December 23. (Saturday) 13:37

Kedves Dávid,
köszönöm szépen neked ezt a csodás utat. Életem folyamán voltam már több tantra masszázson, de ilyenben még sosem volt részem. Minden pillanatában éreztem, hogy 100%-ig biztonságban vagyok. A belőled áradó melegség és megtartó erő egyszerűen fantasztikus. Régen éreztem magam ennyire elfogadva, minden ítélettől mentesen, és ebben a szeretet teljes légkörben meg tudtam nyílni teljesen, így sok mindent el tudtam engedni, ami már egy ideje nyomasztott. A masszázs során szívemet melegséggel töltötted meg, és én ismét szabadon szárnyaltam oly annyira, hogy haza felé, míg szólt a zene a fülembe az utcán táncoltam fittyet hányva rá, hogy mit gondolnak az emberek….
Ez az utazás annyira gyönyörű volt számomra, hogy még biztosan találkozunk!

Tantra masszázs jóni/ lingam masszázzsal - Dáviddal

D. Enikő · 2023. December 16. (Saturday) 12:56

Tantra masszázs - Dáviddal

L. Zsófi · 2023. November 23. (Thursday) 13:12

Dávid nagyon szépen tartja a teret tantra masszázsban. Ez a tér biztonságos, elfogadó, itt átadhatod magad az élménynek, és tanulhatsz önmagadról. Nagyon nagy figyelmet és energiát tesz a masszázsba, így a végére nemcsak a testem, hanem a lelkem és szellemem is feltöltődik, tisztul és segít előhozni önmagam szeretettel telibb lényét. A masszázson túl szívesen segít tanácsaival, ötleteivel ha elakadásod van. Köszönöm!